De zekerheden van Pelikaan Reisbureaus

ANVR

Zowel Reisburo Relik & van Hooft als Pelikaan Reisbureaus (lidnummers: 3657/4904) zijn aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Als lid van de ANVR is Pelikaan Reisbureaus gebonden aan strenge normen voor het lidmaatschap. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-reisvoorwaarden en boekingsvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Op deze wijze garanderen onze reisbureaus u een hoge kwaliteit van reizen en informatie daarover. Bekijk de ANVR-reisvoorwaarden (https://www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf).

SGR

Pelikaan Reisbureaus (onderdeel van Pelikaan Travel Group B.V.) is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (lidnummers: 1178/3572). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de reizen die aangeboden worden onder de garantie SGR. De SGR-garantie houdt in dat u het vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als jouw reisorganisatie door financieel onvermogen de reis niet kan uitvoeren of de overeengekomen tegenprestatie niet kan worden nagekomen. SGR staat garant voor jouw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald. Op de website van SGR kunt u zien dat Pelikaan Reisbureaus daadwerkelijk is aangesloten en kunt u de garantievoorwaarden er nalezen (https://www.sgr.nl/).

Prijswinnaars

Er zijn veel tevreden vakantiegangers die u al voorgingen en dat Reisburo Relik & van Hooft en Pelikaan Reisbureaus officieel erkend zijn door het grote publiek. En dat is wel zo fijn tijdens het boeken van uw vakantie. Zo is Reisburo Relik & Van Hooft in het verleden verkozen tot Reisbureau Van Het Jaar. Momenteel is Pelikaan Reisbureau Hillegom genomineerd voor de Sterkste Schakel 2020 en zijn zij al eens eerder verkozen tot Beste Reis Retail Bedrijf van Zuid-Holland. De prijs voor de Sterkste Schakel wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest klant- én servicegerichte onderneming van de regio Rijnland.