De zekerheden van Pelikaan Reisbureaus

ANVR

Zowel Reisburo Relik & van Hooft (lidnummer: 3657 / KVK: 20038467) als Pelikaan Reisbureaus (lidnummer: 4904/ KVK: 51462680) zijn aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen . De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je voor boeking kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de specifieke voorwaarden uit de ANVR-Reizigersvoorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking. Bekijk hier de ANVR-reizigersvoorwaarden.

SGR

Pelikaan Reisbureaus (onderdeel van Pelikaan Travel Group) is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (lidnummers: 1178/3572). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de reizen die aangeboden worden onder de garantie SGR. De SGR-garantie houdt in dat u het vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als jouw reisorganisatie door financieel onvermogen de reis niet kan uitvoeren of de overeengekomen tegenprestatie niet kan worden nagekomen. SGR staat garant voor jouw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald. Op de website van SGR kunt u zien dat Pelikaan Reisbureaus daadwerkelijk is aangesloten en kunt u de garantievoorwaarden er nalezen (https://www.sgr.nl/).

Sinds 1 februari 2021 betaalt iedere consument die een reis boekt bij een bij SGR aangesloten reisorganisatie € 5 per persoon per boeking. Jarenlang was garantie op jouw geboekte vakantie gratis, maar ook na de coronacrisis moet het garantiefonds er voor je zijn, zodat je onbezorgd op reis kunt blijven gaan.

Awards

Veel tevreden vakantiegangers gingen u al voor….

Ook het grote publiek heeft Reisburo Relik & van Hooft en Pelikaan Reisbureaus officieel erkend. Zo is Reisburo Relik & Van Hooft in het verleden verkozen tot Reisbureau Van Het Jaar. Pelikaan Reisbureau Hillegom heeft de 3e prijs behaald voor de Sterkste Schakel 2020. De prijs voor de Sterkste Schakel wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest klant- én servicegerichte onderneming van de regio Rijnland. Ook zijn zij al eens eerder verkozen tot Beste Reis Retail Bedrijf van Zuid-Holland.