StedentripsBezoek de leukste steden

Tijd voor een stedentrip! Bij iedere reisperiode in het jaar is wel een passende citytrip te vinden. Lekker een paar dagen op stap naar uw favoriete stad? Of een totaal andere cultuur ontdekken? De mooiste gebouwen fotograferen? Of lekker loungen in die hippe rooftop bar? Wij verzorgen graag uw stedenvakantie naar de meest uitéénlopende steden.

Uw vervoer (vliegtuig, boot, trein, auto), uw centraal gelegen hotel, activiteiten ter plaatse, openbaar vervoer ter plaatse, bezienswaardigheden en tips voor goede restaurants in de stad van uw keuze; onze reisspecialisten regelen voor u het complete pakket en u hoeft niets meer te doen dan genieten van pracht en praal. Zelfs het combineren van verschillende steden in één reis is mogelijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van een combinatie van Madrid en Barcelona?

Romantisch met z’n tweetjes, met een groep vrienden, het hele gezin of zelfs de hele familie? Ons aanbod omvat uiteraard nabij gelegen steden in Nederland en België en de bekende en populaire steden als Londen, Rome, Praag, Berlijn, Barcelona en de stad van de liefde: Parijs. Heeft u deze steden al zo vaak bezocht en zoekt u iets anders? Wij zoeken graag naar steden die passen bij wat u zoekt tijdens een stedentrip. Van bijvoorbeeld Talinn tot Porto of van Vilnius tot Dubrovnik; want die steden hebben ook zoveel moois te bieden. Wat precies? Dat vertellen wij u graag!

Afspraak maken