Locatie Pelikaan Reisbureau Hillegom

Henri Dunantplein 81
2181 ES Hillegom


088 – 735 4583

Afspraak maken

Alle reisbureaus

Openingstijden

 • Maandag 09.30 – 18.00 uur
 • Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
 • Woensdag 09.30 – 18.00 uur
 • Donderdag 09.30 – 18.00 uur
 • Vrijdag 09.30 – 18.00 uur
 • Zaterdag 09.30 – 17.00 uur
 • Zondag Gesloten

Reisbureau in Hillegom

Met ontzettend veel reiservaring op één adres weet Pelikaan Reisbureau Hillegom altijd een passende bestemming te vinden. Wij zorgen dat al uw reisdromen uitkomen. Naast de leukste zonvakanties, dichtbij of ver weg, zijn wij ook specialist in maatwerk reizen, culturele stedentrips en georganiseerde rondreizen waarbij vooraf alle hotels en activiteiten geregeld zijn. Zodat u niets anders hoeft te doen dan genieten. De rest wordt tot in de puntjes door ons geregeld! Pluspunt: wij werken ook buiten kantoortijden op afspraak. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Services

 • Preferred partner Disneyland Paris
 • Tenzing Travel Shop Hillegom
 • Gratis reisadvies
 • Brochures/gidsen opvragen
 • Reisbescheiden afhalen
 • Reisaccessoires (koffers, slotjes, etc.)
 • Reis in optie nemen
 • Hulp bij visum aanvragen
 • Reis- en annuleringsverzekeringen

Pelikaan Reisbureau HillegomHet team

 • Wanda van den Berg "Ik neem de tijd en luister goed naar de wensen van mijn klanten. In de afgelopen 35 jaar heb ik al veel tevreden klanten gesproken en geboekt." Specialisatie: Portugal
 • Renate Hoogervorst "Mijn eigen reis 'de wereld rond in 30 dagen' zal ik nooit vergeten. Met mijn 32 jaar eigen reiservaringen maak ik de reis voor de klant nog leuker." Specialisatie: Curaçao, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland & Japan
 • Lisanne van Gijlswijk "Ik heb sinds vorig jaar helemaal mijn draai gevonden op dit geweldige reisbureau. Een verre soloreis maken, dat zou ik heel graag eens willen doen." Specialisatie: Engeland, Disneyland Parijs & voetbalreizen
 • Sandra Vermolen
 • Martine van Koert "Zoveel mogelijk van de wereld zien en het onmogelijke waarmaken, daar houd ik van. Momenteel staat Zuid-Amerika bovenaan mijn lijstje." Specialisatie: Australië

Direct een Afspraak maken

Op onze agenda Evenementen & studiereizen

Vakantiebeurs Breda 2019

24 november 2019

Meer info

11:00 – 16:00 uur

Rat Verlegh Stadion – NAC Breda
Stadionstraat 23
4815NC Breda

Dit jaar is het weer zover. Op 24 november 2019 dompelt u zich onder in al het moois dat de reiswereld u te bieden heeft. U bent van harte welkom in het Rat Verlegh Stadion (NAC) voor een gezellige zondag in Breda.

Wij kunnen niet wachten! Komt u ook? Tickets zijn gratis en hier te bestellen.

Op zondag 24 november 2019 gaat u volop dromen en ontdekken op Vakantiebeurs Breda. De hele dag staat in het teken van de mooiste reizen. Bent u er nog niet helemaal aan uit waar de reis heen gaat? Geen probleem, want u raakt gegarandeerd geïnspireerd door de mensen die op alle mooie plekken van de wereld zijn geweest. Verschillende gerenommeerde specialisten uit de branche delen graag hun expertise met u. Als u wilt, kunt u geheel gratis een bevlogen presentatie bijwonen over die ene mooie reis. Ook heeft u dit jaar de mogelijkheid om uw vakantie ter plaatse te boeken. Eén ding is zeker: uw vakantie begint al tijdens Vakantiebeurs Breda!

Nieuwsgierig naar welke prijzen u zou kunnen winnen, het presentatie programma of welke deelnemers er dit jaar aanwezig zijn? Kijk voor meer informatie op www.vakantiebeursbreda.nl.

Bestel uw GRATIS tickets

Rotary Santa Run Hillegom

14 december 2019

Meer info

Start om 16:00 uur

Henri Dunantplein 81
2181 ES Hillegom

De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. De start is bij hét reisbureau van Hillegom: Pelikaan Reisbureau Hillegom. 

Rent u met ons mee? De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. In 2008 begonnen als evenement van Rotary Club Gorinchem, waarna dit voorbeeld door vele Rotary Clubs in het hele land is gevolgd. Zo is de Rotary Santa Run in 2018 in 55 verschillende steden georganiseerd met een gezamenlijke opbrengst van ongeveer € 400.000,-.   Hiermee werden meer dan 100 goede doelen ondersteund. Dit jaar is de Rotary Santa Run op 14 december 2019 in Hillegom. De start is bij hét reisbureau van Hillegom: Pelikaan Reisbureau Hillegom.

Ren, huppel, dans of wandel 2 kilometer door het centrum van Hillegom!
Op zaterdag 14 december 2019 vindt de eerste editie van de SantaRun Hillegom plaats. Een superleuk evenement in het centrum van Hillegom. Honderden als kerstman of kerstvrouw verklede deelnemers rennen, huppelen of wandelen het 2 kilometer lange parcours af en zamelen zo geld in voor drie goede doelen.

Hoe werkt het?
De SantaRun is een Fun Run van 2 kilometer, dus hardlopen is niet per sé noodzakelijk. Rollen, huppelen en dansen is ook goed. Met een heuse afterparty in Villa Flora! Het is de bedoeling dat alle lopers in het kerstthema verkleed gaan, dus als Santa, kerst-elfje, rendier, verzin een passende outfit en doe mee!

Aanmelden

Sterkste Schakel Verkiezing 2020

13 maart 2020

Meer info

18:00 - 22:00 uur

Grand Hotel Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk

Pelikaan Reisbureau Hillegom is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2020: de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Op 13 maart volgend jaar zal de grote finale plaatsvinden.

Pelikaan Reisbureau Hillegom is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, VNO/NCW  Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemers-verenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2020 alweer voor de zeventiende de keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Pelikaan Reisbureau Hillegom is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Groothandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca,  & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is in het voorjaar van 2020 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2020 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.

Meer weten over reiswinkel Hillegom?

Waar wij zitten Kaart & bereikbaarheid

Openbaar vervoer: Met bus 57 vanaf het treinstation Hillegom naar de bushalte in het centrum van Hillegom, waarna het nog circa 200 meter lopen is.

Auto: Er is gratis parkeergelegenheid in de omgeving van ons reisbureau. Een aantal straten zijn aangewezen als parkeerschijfzone. Deze zijn gemarkeerd met een blauwe streep. Met een parkeerschijf kunt u maximaal 2 uur parkeren.  De dichtstbijzijnde (gratis) parkeergarage is Brakershof.

Afspraak maken