Locatie Pelikaan Reisbureau Hillegom

Henri Dunantplein 81
2181 ES Hillegom


088 – 735 4583

Afspraak maken

Alle reisbureaus

Openingstijden

 • Maandag 09.30 – 18.00 uur
 • Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
 • Woensdag 09.30 – 18.00 uur
 • Donderdag 09.30 – 18.00 uur
 • Vrijdag 09.30 – 18.00 uur
 • Zaterdag 09.30 – 17.00 uur
 • Zondag Gesloten

Reisbureau in Hillegom

Met ontzettend veel reiservaring op één adres weet Pelikaan Reisbureau Hillegom altijd een passende bestemming te vinden. Wij zorgen dat al uw reisdromen uitkomen. Naast de leukste zonvakanties, dichtbij of ver weg, zijn wij ook specialist in maatwerk reizen, culturele stedentrips en georganiseerde rondreizen waarbij vooraf alle hotels en activiteiten geregeld zijn. Zodat u niets anders hoeft te doen dan genieten. De rest wordt tot in de puntjes door ons geregeld! Pluspunt: wij werken ook buiten kantoortijden op afspraak. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Services

 • Preferred partner Disneyland Paris
 • Tenzing Travel Shop Hillegom
 • Gratis reisadvies
 • Brochures/gidsen opvragen
 • Reisbescheiden afhalen
 • Reisaccessoires (koffers, slotjes, etc.)
 • Reis in optie nemen
 • Hulp bij visum aanvragen
 • Reis- en annuleringsverzekeringen

Pelikaan Reisbureau HillegomHet team

 • Sandra Vermolen "Met ruim 30 jaar ervaring, vind ik het nog steeds superleuk om klanten te adviseren en ervoor te zorgen dat zij een droomreis zonder zorgen beleven." Specialisatie: Griekenland, Bonaire, Zuid-Afrika, Malediven, Sri Lanka. Studiereis 2019: Colombia
 • Lisanne van Gijlswijk "Ik heb sinds vorig jaar helemaal mijn draai gevonden op dit geweldige reisbureau. Een verre soloreis maken, dat zou ik heel graag eens willen doen." Specialisatie: Engeland, Disneyland Parijs & voetbalreizen
 • Wanda van den Berg "Ik neem de tijd en luister goed naar de wensen van mijn klanten. In de afgelopen 35 jaar heb ik al veel tevreden klanten gesproken en geboekt." Specialisatie: Portugal & Azië
 • Renate Hoogervorst "Mijn eigen reis 'de wereld rond in 30 dagen' zal ik nooit vergeten. Met mijn 32 jaar eigen reiservaringen maak ik de reis voor de klant nog leuker." Specialisatie: Curaçao, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland & Japan
 • Martine van Koert "Zoveel mogelijk van de wereld zien en het onmogelijke waarmaken, daar houd ik van. Momenteel staan Peru en China bovenaan mijn lijstje." Specialisatie: Australië, Griekenland & Dubai. Studiereis 2019: Kanaaleilanden

Direct een Afspraak maken

Op onze agenda Evenementen & studiereizen

Sterkste Schakel Verkiezing 2020

13 maart 2020

Meer info

18:00 - 22:00 uur

Grand Hotel Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk

Pelikaan Reisbureau Hillegom is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2020: de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Op 13 maart volgend jaar zal de grote finale plaatsvinden.

Pelikaan Reisbureau Hillegom is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, VNO/NCW  Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemers-verenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2020 alweer voor de zeventiende de keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Pelikaan Reisbureau Hillegom is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Groothandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca,  & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is in het voorjaar van 2020 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2020 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.

Meer weten over reiswinkel Hillegom?

Vakantiebeurs Breda 2020

22 november 2020

Meer info

11:00 - 16:00 uur

Rat Verlegh Stadion – NAC Breda
Stadionstraat 23
4815NC Breda

De datum van de volgende editie is bekend! Op zondag 22 november 2020 dompelt u zich onder in al het moois dat de reiswereld u te bieden heeft. U bent van harte welkom in het Rat Verlegh Stadion (NAC) voor een gezellige zondag in Breda.

Meer informatie over Vakantiebeurs Breda editie 2020 volgt snel. Houd de website in de gaten voor de actuele voortgang.

Bekijk website

Waar wij zitten Kaart & bereikbaarheid

Openbaar vervoer: Met bus 57 vanaf het treinstation Hillegom naar de bushalte in het centrum van Hillegom, waarna het nog circa 200 meter lopen is.

Auto: Er is gratis parkeergelegenheid in de omgeving van ons reisbureau. Een aantal straten zijn aangewezen als parkeerschijfzone. Deze zijn gemarkeerd met een blauwe streep. Met een parkeerschijf kunt u maximaal 2 uur parkeren.  De dichtstbijzijnde (gratis) parkeergarage is Brakershof.

Afspraak maken