Evenementen Op reis gaan is een feestje

Wij laten onze reisbureaus graag leven. Op reis gaan is een feestje en dat vieren wij graag met onze klanten. De voorpret is vaak het leukste deel van uw reis of vakantie. En daar helpen wij graag aan mee. Onze evenementen variëren van inspiratieavonden tot thema-dagen en beurzen. Wij kijken uit naar uw komst!

Rotary Santa Run Hillegom

14 december 2019

Start om 16:00 uur

De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. De start is bij hét reisbureau van Hillegom: Pelikaan Reisbureau Hillegom. 

Meer info

Rent u met ons mee? De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. In 2008 begonnen als evenement van Rotary Club Gorinchem, waarna dit voorbeeld door vele Rotary Clubs in het hele land is gevolgd. Zo is de Rotary Santa Run in 2018 in 55 verschillende steden georganiseerd met een gezamenlijke opbrengst van ongeveer € 400.000,-.   Hiermee werden meer dan 100 goede doelen ondersteund. Dit jaar is de Rotary Santa Run op 14 december 2019 in Hillegom. De start is bij hét reisbureau van Hillegom: Pelikaan Reisbureau Hillegom.

Ren, huppel, dans of wandel 2 kilometer door het centrum van Hillegom!
Op zaterdag 14 december 2019 vindt de eerste editie van de SantaRun Hillegom plaats. Een superleuk evenement in het centrum van Hillegom. Honderden als kerstman of kerstvrouw verklede deelnemers rennen, huppelen of wandelen het 2 kilometer lange parcours af en zamelen zo geld in voor drie goede doelen.

Hoe werkt het?
De SantaRun is een Fun Run van 2 kilometer, dus hardlopen is niet per sé noodzakelijk. Rollen, huppelen en dansen is ook goed. Met een heuse afterparty in Villa Flora! Het is de bedoeling dat alle lopers in het kerstthema verkleed gaan, dus als Santa, kerst-elfje, rendier, verzin een passende outfit en doe mee!

Adres
Henri Dunantplein 81
2181 ES Hillegom

Aanmelden

Sterkste Schakel Verkiezing 2020

13 maart 2020

18:00 - 22:00 uur

Pelikaan Reisbureau Hillegom is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2020: de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Op 13 maart volgend jaar zal de grote finale plaatsvinden.

Meer info

Pelikaan Reisbureau Hillegom is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, VNO/NCW  Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemers-verenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2020 alweer voor de zeventiende de keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Pelikaan Reisbureau Hillegom is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Groothandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca,  & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is in het voorjaar van 2020 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2020 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.

Adres
Grand Hotel Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk

Meer weten over reiswinkel Hillegom?