Evenementen Op reis gaan is een feestje

Wij laten onze reisbureaus graag leven. Op reis gaan is een feestje en dat vieren wij graag met onze klanten. De voorpret is vaak het leukste deel van uw reis of vakantie. En daar helpen wij graag aan mee. Onze evenementen variëren van inspiratieavonden tot thema-dagen en beurzen. Wij kijken uit naar uw komst!

25 jaar Pelikaan Prinsenbeek

Januari - November 2020

10:00 - 18:00 uur

Wie jarig is trakteert! Pelikaan Reisbureau Prinsenbeek bestaat dit jaar alweer 25 jaar. Wij vieren ons feestje graag samen met al onze klanten. Iedere maand trakteren wij u op leuke extra's en maakt u bij een boeking kans op de hoofdprijs: een reis naar Aruba voor 2 personen.

Meer info

Inmiddels is ons Prinsenbeekse kantoor alweer 25 jaar een begrip in Prinsenbeek en omstreken. Ruim 12 jaar geleden opende zij haar deuren in het huidige pand aan de Groenstraat in Prinsenbeek. Al vele klanten kwamen bij onze reisspecialisten langs voor advies over de diverse bestemmingen en uiteindelijk de gewenste reis- en vakantieplannen te realiseren. Komt u ook bij ons langs? Gedurende 2020 krijgt u bij boeking, exclusief bij Pelikaan Reisbureau Prinsenbeek, leuke extra’s en maakt u kans op de hoofdprijs: een reis naar Aruba voor 2 personen. Houd de Facebook pagina in de gaten voor de actuele (win)acties.

Adres
Groenstraat 12
4841 BD Prinsenbeek

Facebook Pelikaan Reisbureau Prinsenbeek

Vakantiebeurs Breda 2020

22 november 2020

11:00 - 16:00 uur

De datum van de volgende editie is bekend! Op zondag 22 november 2020 dompelt u zich onder in al het moois dat de reiswereld u te bieden heeft. U bent van harte welkom in het Rat Verlegh Stadion (NAC) voor een gezellige zondag in Breda.

Meer info

Meer informatie over Vakantiebeurs Breda editie 2020 volgt snel. Houd de website in de gaten voor de actuele voortgang.

Adres
Rat Verlegh Stadion – NAC Breda
Stadionstraat 23
4815NC Breda

Bekijk website