Evenementen Op reis gaan is een feestje

Wij laten onze reisbureaus graag leven. Op reis gaan is een feestje en dat vieren wij graag met onze klanten. De voorpret is vaak het leukste deel van uw reis of vakantie. En daar helpen wij graag aan mee. Onze evenementen variëren van inspiratieavonden tot thema-dagen en beurzen. Wij kijken uit naar uw komst!

25 jaar Pelikaan Prinsenbeek

Januari - November 2020

10:00 - 18:00 uur

Wie jarig is trakteert! Pelikaan Reisbureau Prinsenbeek bestaat dit jaar alweer 25 jaar. Wij vieren ons feestje graag samen met al onze klanten. Iedere maand trakteren wij u op leuke extra's en maakt u bij een boeking kans op de hoofdprijs: een reis naar Aruba voor 2 personen.

Meer info

Inmiddels is ons Prinsenbeekse kantoor alweer 25 jaar een begrip in Prinsenbeek en omstreken. Ruim 12 jaar geleden opende zij haar deuren in het huidige pand aan de Groenstraat in Prinsenbeek. Al vele klanten kwamen bij onze reisspecialisten langs voor advies over de diverse bestemmingen en uiteindelijk de gewenste reis- en vakantieplannen te realiseren. Komt u ook bij ons langs? Gedurende 2020 krijgt u bij boeking, exclusief bij Pelikaan Reisbureau Prinsenbeek, leuke extra’s en maakt u kans op de hoofdprijs: een reis naar Aruba voor 2 personen. Houd de Facebook pagina in de gaten voor de actuele (win)acties.

Adres
Groenstraat 12
4841 BD Prinsenbeek

Facebook Pelikaan Reisbureau Prinsenbeek

Sterkste Schakel Verkiezing 2020

13 maart 2020

18:00 - 22:00 uur

Pelikaan Reisbureau Hillegom is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2020: de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Op 13 maart volgend jaar zal de grote finale plaatsvinden.

Meer info

Pelikaan Reisbureau Hillegom is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, VNO/NCW  Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemers-verenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2020 alweer voor de zeventiende de keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Pelikaan Reisbureau Hillegom is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Groothandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca,  & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is in het voorjaar van 2020 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2020 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.

Adres
Grand Hotel Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk

Meer weten over reiswinkel Hillegom?

Vakantiebeurs Breda 2020

22 november 2020

11:00 - 16:00 uur

De datum van de volgende editie is bekend! Op zondag 22 november 2020 dompelt u zich onder in al het moois dat de reiswereld u te bieden heeft. U bent van harte welkom in het Rat Verlegh Stadion (NAC) voor een gezellige zondag in Breda.

Meer info

Meer informatie over Vakantiebeurs Breda editie 2020 volgt snel. Houd de website in de gaten voor de actuele voortgang.

Adres
Rat Verlegh Stadion – NAC Breda
Stadionstraat 23
4815NC Breda

Bekijk website