Evenementen Op reis gaan is een feestje

Wij laten onze reisbureaus graag leven. Op reis gaan is een feestje en dat vieren wij graag met onze klanten. De voorpret is vaak het leukste deel van uw reis of vakantie. En daar helpen wij graag aan mee. Onze evenementen variëren van inspiratieavonden tot thema-dagen en beurzen. Wij kijken uit naar uw komst!

Match Your Wedding

19 november 2019

19:30 - 22:30 uur

Nog geen inspiratie voor een huwelijksreis? Tijdens het ‘Match Your Wedding’ event is er alle tijd en aandacht voor uw trouwdag wensen. De top trouwspecialisten van Reisburo Relik & van Hooft zorgen er graag voor dat uw huwelijksreis tot in de puntjes geregeld wordt.

Meer info

In samenwerking met Hemels Breda zal deze avond in het teken staan van uw toekomstige bruiloft en fantastische huwelijksreis!

U wordt een hele avond in de watten gelegd, terwijl u kennis maakt met de trouwlocatie en hun topteam van trouwleveranciers die een belangrijke bijdrage willen leveren aan uw bruiloft. Kom heerlijk genieten en verzamel zoveel mogelijk ideeën en bespreek de verschillende mogelijkheden. Onder het genot van een hapje en drankje wisselt u elke 10 minuten van tafel en ontmoet u telkens weer een andere leverancier. Van Reisburo Relik & van Hooft krijgt u een leuke kortingsvoucher tot € 20,- als cadeautje. Overtuigd van onze services? Maak gelijk een afspraak met onze reisspecialisten en bij definitieve boeking ontvangt u € 20,- korting. De vouchers blijven 6 maanden geldig, dus er is alle tijd om een keuze te maken.

Naast ons reisburo ontmoet u ook onderstaande bedrijven op ‘Match Your Wedding @Hemels Breda’.

  • Plaisir du Vin ontvangt u met een heerlijke champagne;
  • Jitz denkt in bloemen van bruidsboeket tot tafeldecoratie, Jitz zorgt voor een mooi totaalplaatje;
  • Santerello laat u op passende wijze kennis maken met de nieuwste bruidsmode voor heren en dames;
  • Anne-Marry weddingplanner & ceremoniemeester vertelt u graag over alle do’s and don’ts voor een relaxte bruiloft;
  • Kom sfeer proeven, neem een kijkje in de Ibiza style tuin en geniet van de culinaire hapjes van Hemels Breda.

Mogen onze reisspecialisten van Reisburo Relik & van Hooft u begroeten op dinsdag 19 november?

Adres
Hemels Breda
Wilhelminastraat 23
4818 SB Breda

Bestel tickets

Vakantiebeurs Breda 2019

24 november 2019

11:00 – 16:00 uur

Dit jaar is het weer zover. Op 24 november 2019 dompelt u zich onder in al het moois dat de reiswereld u te bieden heeft. U bent van harte welkom in het Rat Verlegh Stadion (NAC) voor een gezellige zondag in Breda.

Meer info

Wij kunnen niet wachten! Komt u ook? Tickets zijn gratis en hier te bestellen.

Op zondag 24 november 2019 gaat u volop dromen en ontdekken op Vakantiebeurs Breda. De hele dag staat in het teken van de mooiste reizen. Bent u er nog niet helemaal aan uit waar de reis heen gaat? Geen probleem, want u raakt gegarandeerd geïnspireerd door de mensen die op alle mooie plekken van de wereld zijn geweest. Verschillende gerenommeerde specialisten uit de branche delen graag hun expertise met u. Als u wilt, kunt u geheel gratis een bevlogen presentatie bijwonen over die ene mooie reis. Ook heeft u dit jaar de mogelijkheid om uw vakantie ter plaatse te boeken. Eén ding is zeker: uw vakantie begint al tijdens Vakantiebeurs Breda!

Nieuwsgierig naar welke prijzen u zou kunnen winnen, het presentatie programma of welke deelnemers er dit jaar aanwezig zijn? Kijk voor meer informatie op www.vakantiebeursbreda.nl.

Adres
Rat Verlegh Stadion – NAC Breda
Stadionstraat 23
4815NC Breda

Bestel uw GRATIS tickets

Rotary Santa Run Hillegom

14 december 2019

Start om 16:00 uur

De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. De start is bij hét reisbureau van Hillegom: Pelikaan Reisbureau Hillegom. 

Meer info

Rent u met ons mee? De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. In 2008 begonnen als evenement van Rotary Club Gorinchem, waarna dit voorbeeld door vele Rotary Clubs in het hele land is gevolgd. Zo is de Rotary Santa Run in 2018 in 55 verschillende steden georganiseerd met een gezamenlijke opbrengst van ongeveer € 400.000,-.   Hiermee werden meer dan 100 goede doelen ondersteund. Dit jaar is de Rotary Santa Run op 14 december 2019 in Hillegom. De start is bij hét reisbureau van Hillegom: Pelikaan Reisbureau Hillegom.

Ren, huppel, dans of wandel 2 kilometer door het centrum van Hillegom!
Op zaterdag 14 december 2019 vindt de eerste editie van de SantaRun Hillegom plaats. Een superleuk evenement in het centrum van Hillegom. Honderden als kerstman of kerstvrouw verklede deelnemers rennen, huppelen of wandelen het 2 kilometer lange parcours af en zamelen zo geld in voor drie goede doelen.

Hoe werkt het?
De SantaRun is een Fun Run van 2 kilometer, dus hardlopen is niet per sé noodzakelijk. Rollen, huppelen en dansen is ook goed. Met een heuse afterparty in Villa Flora! Het is de bedoeling dat alle lopers in het kerstthema verkleed gaan, dus als Santa, kerst-elfje, rendier, verzin een passende outfit en doe mee!

Adres
Henri Dunantplein 81
2181 ES Hillegom

Aanmelden

Sterkste Schakel Verkiezing 2020

13 maart 2020

18:00 - 22:00 uur

Pelikaan Reisbureau Hillegom is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2020: de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Op 13 maart volgend jaar zal de grote finale plaatsvinden.

Meer info

Pelikaan Reisbureau Hillegom is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, VNO/NCW  Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemers-verenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2020 alweer voor de zeventiende de keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Pelikaan Reisbureau Hillegom is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Groothandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca,  & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is in het voorjaar van 2020 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2020 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.

Adres
Grand Hotel Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk

Meer weten over reiswinkel Hillegom?