RondreizenBinnen of buiten Europa

Op reis gaan is de wereld ontdekken. Dat gaat het beste als u zich onderweg nergens zorgen over hoeft te maken. Waarbij anderen rechtdoor gaan en waar u liever linksaf slaat. Een uitgestippeld rondje of een complete reis op maat gemaakt. Precies zodat u dáár terecht komt wat u graag tijdens uw rondreis wilt zien. Een rondreis hoeft niet perse door een land buiten Europa. Ook binnen Europa zijn er genoeg landen waar u prachtige rondreizen kunt maken.

Onze reisspecialisten weten als geen ander dat alles aan een rondreis moet kloppen. Niet alleen de afstand, maar ook het comfort tijdens de reis, het vervoer, wat u absoluut niet moet missen en waar u het best kunt verblijven. Op (bijna) iedere bestemming is een rondreis mogelijk, maar er zijn veel mogelijkheden voor een rondreis. Reist u liever privé met een huurauto? Of liever een gids/chauffeur met u mee op pad? Misschien is een rondreis per trein iets voor u? Of staat u te popelen om te vertrekken met één van de groepsreizen die aangeboden worden? Wij gaan graag met u in gesprek om zo de beste ingrediënten in uw rondreis te kunnen stoppen.

Ons voordeel: wij hebben het met eigen ogen gezien. Wij adviseren uit eigen ervaring en kunnen u tippen over die ene bijzondere locatie of een excursie die u niet mag missen.

Afspraak maken