WintervakantieDaal af van prachtige pistes

Van dorpjes met een overzichtelijk skigebied tot fantastische skiparadijzen, van onmetelijke stiltes tot een daverende après-ski. Onze reisspecialisten hebben de kennis van alle onbegrensde mogelijkheden met betrekking tot wintersport. Ook voor wintervakanties bent u bij onze reisbureaus aan het juiste adres. Wat dacht u van een husky safari in Lapland of een koude en avontuurlijke vakantie in Canada? Niets is ons te gek en alles is mogelijk!

Gezellig samen een spelletje doen in de blokhut of met z’n allen après skiën in de bar. Het gaat erom dat de juiste ingrediënten te vinden zijn op uw wintersport locatie. Met of zonder kinderen. Voor het eerst op de latten of al een ervaren skiër. In een hotel of een appartement. Inclusief of exclusief skipas en huur van de attributen. Er komt veel bij kijken bij het boeken van uw wintersport vakantie. Ieder reisbureau heeft een aantal wintersport fanaten en ski talenten die u daar maar al te graag over informeren.

Bent u niet zo’n held op de latten, maar vindt u sneeuw helemaal het einde? Kies voor een betoverende wintervakantie op een winter wonderland locatie. Waarschijnlijk scoort het noorderlicht spotten hoog op de wensenlijst. Dit lichtverschijnsel is bij helder weer en vooral ’s winters goed zichtbaar op hoge geografische breedtes. En kiest u dit fenomeen dan in combinatie met watervallen en gletsjers in IJsland of liever met een huskysafari en sneeuwscooter tocht in Lapland? Wij denken graag mee in uw keuze voor een wintervakantie.

Afspraak maken