AutovakantiesOnafhankelijk Europa ontdekken

Vrij om te gaan en staan waar u wilt. Dat is waar het bij onze autovakanties om draait. Of u nu in een chalet in de Franse Alpen, in een oud kasteel in de Belgische Ardennen of in een tent aan het Gardameer wilt overnachten, het kan allemaal. Europa is perfect om met de auto te ontdekken. Tijdens onze wonderbaarlijke autovakanties ervaart u op een unieke manier verschillende prachtige natuurgebieden en (lokale) culturen. Gewoon met uw (gehuurde) auto. Dat regelen wij voor u.

Op vakantie met de auto betekent onafhankelijk genieten. Rijdt u graag auto en wilt u kunnen komen waar u graag wilt? Dan is een autovakantie dé perfecte oplossing. U komt op plekken die niet met een bus of vliegtuig bereikbaar zijn. Bovendien beslist u zelf of u één, twee of zelfs drie dagen doet om op uw eindbestemming te komen. Geheel op eigen tempo kunt u ook de weg door Duitsland naar het Gardameer ontdekken, bijvoorbeeld. Onze professionele reisadviseurs stippelen graag een route voor u uit.

Een autovakantie is vaak ook nog eens voordeliger dan een vliegvakantie. En als u met uw (klein)kinderen weggaat al helemaal. Een villa huren in een Frans dorpje, midden in de natuur, klinkt dan als muziek in de oren. Of lekker genieten op een Oostenrijkse bergcamping met kinderfaciliteiten, zodat uw (klein)kinderen vriendjes kunnen maken, is natuurlijk ook leuk. Maar ook relaxen in een comfortabel hotel kan met de auto. Dan heeft u de luxe en het gemak van een vliegvakantie en de ultieme vrijheid en het avontuur van een autovakantie.

Zoals u leest, biedt een autovakantie vele mogelijkheden door de enorme vrijheid. Nieuwsgierig geworden? Vraag eens een reisvoorstel aan of maak een afspraak in één van onze reiswinkels voor een vrijblijvend advies. Gaat u straks een onvergetelijk avontuur tegemoet?

Afspraak maken