Evenementen

Waarom u Vakantiebeurs Breda 2019 niet mag missen?

23 oktober 2019 - leestijd: 3 minuten

Op zondag 24 november is het weer zover: Vakantiebeurs Breda! Ook dit jaar belooft het weer een inspiratievolle, gezellige en ook leerzame middag te worden. Wilt u weten waarom u Vakantiebeurs Breda zou moeten bezoeken? U leest het hier!

1. Ontdek de wereld in één dag

Het is niet voor niets onze slogan, want op 24 november ontdekt u de mooiste bestemmingen van de wereld in één dag. Zowel de stands als de presentaties zijn divers en voor elke bestemming ter wereld kunt u wel terecht bij één van onze reisspecialisten. Zij geven u graag een voorproefje op uw volgende vakantiebestemming. Van Kenia tot Cuba: u ontdekt het allemaal in één dag.

2. Het is gratis

Gratis entree én ook nog eens gratis parkeren. Vakantiebeurs Breda kost u niets! Waarom niet? Omdat wij het gewoon gezellig vinden als u langskomt en precies daarom hoeft u niets te betalen. Als u een geslaagde middag heeft, hebben wij die ook. Vakantiebeurs Breda biedt een leuk dagje uit voor iedereen op een regenachtige zondagmiddag!

3. Grootser en ruimer opgezet dan ooit tevoren

Voorgaande jaren was het erg gezellig op de Vakantiebeurs… We hebben goed geluisterd naar de feedback van de bezoekers. Dit jaar is Vakantiebeurs Breda daarom ruimer en grootser opgezet dan ooit een draait het ook dit jaar om de beleving. Genoeg ruimte om op zoek te gaan naar uw volgende avontuur.

4. Inspirerende presentaties over de mooiste bestemmingen

Echte reisspecialisten vertellen u alle ins en outs over de mooiste bestemmingen tijdens inspirerende presentaties. Wie weet wordt u zomaar geïnspireerd tot het maken van een nieuwe droomreis! Een reis per camper door het prachtige Amerika misschien, of een bijzondere treinreis? Een cruise door Noorwegen wellicht, of toch liever richting een tropische bestemming? Na het bijwonen van de presentaties weet u het.

5. Vakantie experts in elke hoek

Het zoeken van een perfecte vakantie die aan alle wensen voldoet, kan een behoorlijke uitdaging zijn. Zeker in de drukte waarin we leven. Avonden doorbrengen achter uw computer is zonde van de tijd. Gelukkig zijn er volop reisexperts aanwezig die u zondag de 24e persoonlijk alles kunnen vertellen over uw droombestemming. Zo wordt het vinden van de perfecte vakantie opeens een eitje.

6. Win fantastische prijzen

Vliegtickets naar een droombestemming vanaf Eindhoven, vliegtickets naar Abu Dhabi of een week lang verblijven in een luxe villa in Spanje. Dit zijn de prijzen die u kunt winnen op de Vakantiebeurs in Breda! Hoe u meedoet? Het is simpel. De Vakantiebeurs bezoeken, is alles wat u hoeft te doen. De prijzen worden namelijk verloot onder de deelnemers.

Wilt u een beetje van de wereld ontdekken, geïnspireerd worden over een nieuwe droombestemming of stiekem gewoon die prijzen winnen? Er zijn hoe dan ook genoeg redenen om de Vakantiebeurs Breda 2019 te bezoeken! Zien we u 24 november?

Bestel hier uw GRATIS tickets!

Afspraak maken

Bekijk blogoverzicht