Evenementen Nieuws

Vakantiebeurs Breda op naar de 8e editie

28 september 2019 - leestijd: 3 minuten

Op 24 november is het tijd voor alweer de 8e editie van Vakantiebeurs Breda: hét evenement uit de regio voor reisliefhebbers. Het Rat Verlegh Stadion (NAC Breda) zal dienen als toneel om bezoekers te inspireren voor hun volgende vakantie. Tickets zijn gratis en hier te bestellen.

Het doel van de beurs is om bezoekers te informeren, inspireren en persoonlijk advies te geven. Ook dit jaar draait de Vakantiebeurs Breda om beleving. Het ontdekken van de wereld in één dag. Bezoekers worden op verschillende manieren geïnspireerd. Zij kunnen binnen kijken in accommodaties door een kijkje te nemen door een VR-bril en reisspecialisten geven interessante presentaties over de meest bijzondere bestemmingen. En niet te vergeten: je kunt als bezoeker mogelijk naar huis gaan met een fantastische prijs. In de prijzenpot zitten dit jaar onder andere vliegtickets naar Abu Dhabi en een verblijf in een villa in Spanje.

Geschiedenis

Vakantiebeurs Breda is een jaarlijks terugkerend evenement en sinds 2012 een begrip in Breda en omstreken. De organisatie ligt in handen van Reisburo Relik & Van Hooft en Pelikaan Reisbureaus, beiden onderdeel van Pelikaan Travel Group. De aanjager van dit succesvolle evenement is Rob Jongmans. Hij vertelt: “We zijn klein begonnen in het pand van Reisburo Relik & Van Hooft, maar de beurs werd toen al groots bezocht. In 2015 zijn we uitgeweken naar locatie Strand Binnen en ook hier groeiden we al gauw uit ons jasje. In 2017 is de beurs voor het eerst georganiseerd in het Rat Verlegh Stadion. We zijn nu groter dan ooit en trekken inmiddels bijna 2.500 bezoekers. Ook dit jaar verwacht ik op een grootse opkomst. Aan de enthousiaste deelnemers zal het niet liggen, iedereen heeft er ook dit jaar weer veel zin in!”

Komt u ook?

Vakantiebeurs Breda neemt bezoekers mee op een ontdekkingstocht waarvan verschillende bestemmingen en organisatoren onderdeel zijn. De Pelikaan Reisbureaus zijn volledig onafhankelijk en werken samen met vakkundige touroperators. Deelnemers aan de Vakantiebeurs Breda variëren van luchtvaartmaatschappijen tot branche gerelateerde bedrijven zoals Verkeersbureaus en van grote bekende touroperators tot specialistische organisaties. De keuze is dus reuze.

Onze reisspecialisten staan te popelen iedereen te begroeten op de Vakantiebeurs Breda: “Wij luisteren naar uw wensen, denken mee in de bestemmingskeuze, zoeken een passende touroperator en ontzorgen u van a tot z, óók na uw vakantie.” Klinkt dat als muziek in de oren? Breng een bezoek aan de gratis Vakantiebeurs Breda en ontmoet ons team van reisspecialisten. Meer informatie is te vinden op www.vakantiebeursbreda.nl. Komt u ook langs op zondag 24 november? Wij kijken uit naar uw komst!

Afspraak maken

Bekijk blogoverzicht