Woensdag 30 maart 2022 - 19:30 uur Thema-avond: Fins Lapland

Laat u verrassen door al het moois dat Fins Lapland te bieden heeft. Geniet tijdens een huskeytocht, sneeuwscootertocht of sneeuwschoenwandeling van de uitgestrekte naaldboombossen en een besneeuwd landschap. Misschien komt u de rendieren wel tegen in hun natuurlijke omgeving… Welkom in Lapland! Lapland wordt ook wel de laatste echte wildernis van Europa genoemd en is de perfecte plek voor avontuur. Een Lapland expert van Buro Scanbrit vertelt waarom deze bestemming zo bijzonder is en wat u tijdens de excursies kunt verwachten. Bent u een van de gelukkigen die het Noorderlicht met eigen ogen aanschouwt?

In Reisburo Relik & van Hooft te Breda wordt u op woensdag 30 maart 2022 om 19:30 in een uur bijgepraat over de bestemming Lapland. En wist u dat u deelnemers ook kans maken op een reischeque t.w.v. €100,-?  Maar wie weet gaat u naast een flinke dosis inspiratie ook nog eens met een reischeque naar huis. Komt u ook?

Op dit moment zijn er geen plaatsen meer beschikbaar.

Als we u op de reservelijst mogen zetten, laat dan uw gegevens hieronder achter. Wanneer we een of meerdere afmeldingen krijgen zullen we u zo snel mogelijk informeren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.