Evenementen Nieuws

De prijswinnaars zijn bekend!

9 december 2019 - leestijd: 2 minuten

Team Vakantiebeurs Breda blikt terug op een succesvolle beurs in het NAC Stadion. Op zondag 24 november 2019 werd het stadion wederom omgetoverd tot een waar vakantieparadijs. Met inmiddels acht edities, waaronder drie bij NAC Breda, achter de rug, kijken we terug op een geslaagde dag vol vakantieplezier. Een dag vol met muziek, danseressen, trommels, smoothie-fietsen, touroperators, informatieve presentaties, een casino speltafel, een wijnproeverij en fantastische (reis)prijzen.

Ook dit jaar zaten er, mede dankzij onze fantastische partners, weer aantrekkelijke prijzen in de prijzenpot. Wat ze ervoor hebben moeten doen? Helemaal niets! Iedere bezoeker van Vakantiebeurs Breda maakte automatisch kans op één van de prijzen. De winnaars en winnaressen van de (reis)prijzen zijn inmiddels ingelicht en uiteraard blij verrast.

  • Gefeliciteerd heer Kamil uit Baarle-Nassau met de Transavia vliegtickets met vertrek vanaf Eindhoven
  • Gefeliciteerd familie Voermans uit Etten-Leur met het verblijf in een villa van Interhome Vakanties.
  • Gefeliciteerd familie Jansen uit Bergen Op Zoom met Etihad Airways vliegtickets naar Abu Dhabi
  • En tot slot, gefeliciteerd heer en mevrouw Van der Poel uit Prinsenbeek met de Air Europa vliegtickets naar Spanje

Het kan u ook overkomen…. U loopt op de beurs, doet mee aan de loting en u gaat naar huis met bijvoorbeeld vliegtickets naar een verrassende bestemming. Vakantiebeurs Breda verloot in samenwerking met haar partners de fantastische prijzen.Ook volgend jaar kunt u zich weer onderdompelen in al het moois dat de reiswereld u te bieden heeft. De Vakantiebeurs Breda wordt jaarlijks met veel plezier georganiseerd door Pelikaan Reisbureaus en Reisburo Relik & van Hooft.

Bekijk hier de aftermovie van editie 2019. Zien we u volgend jaar?

 

 

Afspraak maken

Bekijk blogoverzicht