Nieuws

Pelikaan Reizen Hillegom verkoopt Mediterraanse Geniet Pakketten

9 november 2020 - leestijd: 2 minuten

Pelikaan Reizen Hillegom verkoopt sinds deze week Mediterraanse Geniet Pakketten, om onze klanten toch een klein beetje te kunnen laten genieten van een heerlijk vakantiegevoel. Onder het motto ‘’Nu dromen, straks reizen’’ wil het reisbureau de klant in de Mediterraanse sfeer brengen en hen alvast laten wegdromen over de volgende vakantiebestemming.

‘’Ondanks dat er voor sommige vakantiebestemmingen negatieve reisadviezen zijn afgegeven, mogen we natuurlijk wel blijven dromen en verlangen naar het moment waarop dit straks weer beter kan. Straks, als de wereld weer groter wordt. Samen komen we er’’, aldus Renate, Wanda en Sandra van Pelikaan Reizen Hillegom. ‘’Daarom verkopen we deze pakketten, zodat klanten toch het vakantiegevoel in huis halen. Het is tevens een erg leuk cadeau om te geven voor sinterklaas of kerst, of gewoon om het thuis gezelliger te maken’’, besluit ze. de Mediterraanse Geniet Pakketten zijn te verkrijgen in de Italiaanse en Spaanse variant.

Winterzon
Mochten vakantiegangers toch graag van de winterzon willen genieten, dan zijn op dit moment de Canarische Eilanden, Bonaire én Curaçao veilig om naartoe te reizen. Uiteraard kan iedere vakantieganger bij vragen, tips en informatie over bijvoorbeeld de maatregelen terecht bij de reisadviseuses van Pelikaan Reizen Hillegom.

Ophalen Mediterraanse Geniet Pakketten
De Mediterraanse Geniet Pakketten van Pelikaan Reizen Hillegom zijn in de winkel af te halen en kosten €19,50,- per stuk. Mocht de klant dat wensen, kan het pakket compleet gemaakt worden met een reischeque waarbij de waarde uiteraard zelf bepaald kan worden. Medewerkers Renate, Wanda en Sandra staan graag voor u klaar bij Pelikaan Reizen Hillegom

Afspraak maken

Bekijk blogoverzicht