Nieuws

Pelikaan Reisbureau Prinsenbeek opent 2 april

21 maart 2024 - leestijd: 2 minuten

Op 2 april is Pelikaan Reisbureau Prinsenbeek na 4 jaar afwezigheid weer terug in het centrum van Prinsenbeek. Op de nieuwe locatie aan de Kapelstraat 2 is de afgelopen tijd hard gewerkt om het pand helemaal in vakantiesfeer te brengen. U kunt hier als vanouds terecht voor al uw reiswensen, met de service die u van Pelikaan Reisbureaus gewend bent.

Terug van weggeweest

Winkelmanager Remco Bergwerff is blij om weer terug te zijn: “Pelikaan Reisbureaus en Prinsenbeek zijn al tientallen jaren met elkaar verbonden en het was dan ook jammer dat we destijds de deuren moesten sluiten. Gelukkig hebben heel wat mensen uit Prinsenbeek het reisbureau in Zevenbergen kunnen vinden. Toen de mogelijkheid zich voordeed om terug te keren naar Prinsenbeek, hebben we die met beide handen aangegrepen.” Remco licht toe dat in de afgelopen maanden hard is gewerkt om een sterk team samen te stellen, waarbij een mix van de bekende gezichten Krystle Roelands, Karin Backx en Angelique van Hooijdonk zijn gecombineerd met een nieuw gezicht in de vorm van Jamie Goossens.

Aanbod

In het nieuwe reisbureau kunt u terecht voor advies en inspiratie voor uw volgende vakantie. Of dit nu een all inclusive vakantie naar de zon is via bijvoorbeeld Corendon of TUI, een compleet op maat samengestelde reis naar de Verenigde Staten of een andere verre bestemming, geen reiswens is té gek! Daarnaast worden er ook regelmatig thema-avonden georganiseerd om u inspiratie te bieden voor uw bucketlist.

Feestelijke opening

Op 2 april openen de deuren van het reisbureau en zaterdag 13 april van 10:00 – 16:00 uur zal de feestelijke opening plaatsvinden, waarbij het reisbureau ernaar uitkijkt vele klanten te begroeten onder het genot van een hapje en drankje. Kom vooral langs! En extra leuk: Tussen 2 april en 13 april maakt iedere bezoeker kans op de leukste (reis)prijzen.

Afspraak maken

Bekijk blogoverzicht