Bon Bini op Curaçao

We begrijpen dat je niet kan wachten om de zon weer op je rug te voelen terwijl je geniet van Caribisch Nederland. De gastvrijheid, het gevoel van de Cariben, en het Nederlandse reisadvies is geel, dus er staat niets meer in de weg om Curaçao te bezoeken.

Midden in het Caribische gebied ligt een klein stukje van het Nederlandse Koninkrijk, het prachtige eiland Curaçao. De tropische temperaturen, de witte zandstranden, de vriendelijke bevolking en de Island Vibes zorgen voor een fantastische vakantie. Ontdek Willemstad met de kleurige huisjes, ga naar het onbewoonde eiland Klein Curaçao en ga het water in om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. De duik- en snorkelliefhebbers halen hier hun hart op. Het water is namelijk schoon en helder waardoor je je in een sprookjesachtige onderwaterwereld waant met de mooiste vissen en kleurrijke koraalsoorten.

Vakantie Curacao - Kleurrijk Willemstad

Meer dan zon, zee, strand

Curaçao heeft meer te bieden dan alleen maar zon, zee en strand. Het eiland heeft namelijk een prachtig platteland en vergeet ook vooral niet om de St. Christoffelberg te bezoeken. Op een heldere dag kun je misschien zelfs wel Venezuela, Aruba of Bonaire zien liggen! Je kunt de grotten van Hato bezoeken, het mooie Christoffelpark en de opvallende architectuur op  Curaçao. Ben je meer van de wateractiviteiten? Zeilen, windsurfen, kanoeën of kajakken zijn ook mogelijk.

Avond activiteiten zijn er ook meer dan genoeg. Denk aan de tientallen chique casino’s, disco’s of restaurants met een Caribische of internationale keuken.

Christoffelpark

 

Het weer op Curaçao:

Het klimaat van Curaçao is een prima uitvlucht om het koude Nederland achter je te laten. De temperaturen zijn het gehele jaar redelijk constant. Dit betekend dat je het gehele jaar kunt genieten van temperaturen van rond de 30 graden. Vanaf oktober t/m december is het vaak wat meer bewolkt en is er iets meer kans op regen.

Vakantie Curacao - Playa Lagun Beach Cliff Curacao

De meeste inwoners van Curaçao spreken Nederlands en ze hebben er nog de Antilliaanse gulden.

Of je nu wilt verblijven in een luxe resort, een hotel of kleinschalige accommodatie of appartement. Er is voor ieder wat wils op dit eiland!

Mogen wij u helpen bij het vinden van de perfecte vakantie naar Curaçao?

Afspraak maken