Evenementen Nieuws

25 jaar een begrip in Prinsenbeek

3 januari 2020 - leestijd: 2 minuten

Het reisbureau in Prinsenbeek mag dit jaar alweer 25 kaarsjes uitblazen. En wie jarig is trakteert. Iedere maand hebben wij leuke acties als u een boeking maakt. Met als hoofdprijs een reis naar Aruba voor 2 personen! Heeft u vakantieplannen waarbij onze reisspecialisten mogen helpen? Boek dit jaar uw vakantie bij Pelikaan Reisbureau Prinsenbeek.

We blikken terug op 25 geweldige jaren waarbij we fantastische reizen voor onze klanten mochten realiseren voor onze klanten. Een terugblik op hoe en waar het ooit allemaal begon: Het Beekse reisbureau bestaat sinds 1995 en was vanaf die tijd gevestigd in de Groenstraat op nummer 21. Onze huidige reisspecialist Laura Gielen opende daar samen met haar collega’s de deuren van het reisbureau.

Vanaf het begin wisten klanten de vestiging in Prinsenbeek goed te vinden. In 2003 was het pand toe aan een renovatie om de inrichting weer up to date te brengen. Er werden ideeën geopperd om een portal cabine in de tuin te plaatsen vanwege ruimtegebrek. Toen het pand aan de overzijde van de straat beschikbaar kwam, werden de verbouwingsplannen snel gewijzigd in een verhuizing.

Ruim 12 jaar geleden opende het kantoor haar deuren in het huidige pand aan de Groenstraat op nummer 12 in Prinsenbeek. Wederom stond Laura klaar om u daar welkom te heten. Een prachtige reiswinkel met een grote, lichte ruimte en sfeervolle inrichting. Naast Laura maken Guusje, Petra en Angelique het Prinsenbeekse team compleet. Zij staan klaar voor u om mee te denken en reisadviezen te geven. De Prinsenbeekse reisspecialisten verstaan hun vak en nemen graag al uw zorgen uit handen, zodat u zorgeloos op reis kunt. Of het nu om een weekendje weg of een verre reis gaat.

“Onze kennis van bestemmingen vormen een inspiratiebron die samen met uw wensen de basis vormen voor een reis op maat. Wij houden van persoonlijk contact.” De reisspecialisten verstaan hun vak en nemen graag al uw zorgen uit handen, zodat u zorgeloos op reis kunt! Of het nu gaat om een weekendje weg of een verre reis.Met inmiddels tal van prachtige boekingen en blije klanten op de teller hopen zij nog lang een begrip te mogen zijn in Prinsenbeek. “Wanneer mogen wij u verwelkomen?”

 

Afspraak maken

Bekijk blogoverzicht