Tips

10x waarom boeken bij onze reisbureaus

7 oktober 2019 - leestijd: 3 minuten

“Tegenwoordig boek ik alles zelf en heb ik geen reisbureau meer nodig”. Zelf uw vakantie uitzoeken en online boeken? Mee eens, een bungalowweekendje aan de kust of een paar dagen skiën is niet zo ingewikkeld. Maar zelfs dan kunnen onze reisbureaus u van praktisch advies voorzien. De medewerkers kennen immers persoonlijk veel van de locaties dus weten ook of deze wel of niet aan uw wensen voldoen.

1. Waar voor uw geld

Onze reisspecialisten hebben veel plekken op de wereld bezocht en spreken altijd uit eigen ervaring. Zo weten wij de mooiste plekjes en de leukste bestemmingen, passend bij uw (vakantie)wensen, te vinden. Wij vergelijken kwaliteit en de prijs en geven u dan het beste advies. Een reisbureau duurder dan zelf online boeken? Dat idee willen wij graag zo snel mogelijk de wereld uit helpen. Wij vissen in dezelfde online vijver als u thuis doet. Hetzelfde aanbod en dezelfde prijzen zijn van toepassing. Daarnaast bent u in sommige gevallen zelfs goedkoper uit, omdat de reisaanbieder scherper kan inkopen dan u als consument betaalt.

2. Uitgebreid aanbod

Wij werken samen met vakkundige touroperators die ANVR-aangesloten zijn. Voor zowel een pakketreis naar de zon als een reis met specifieke activiteiten op een bijzondere bestemming kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen uit diverse accommodaties en talloze vliegtuigmaatschappijen. Wij zijn er om uw vakantie tot een succes te maken!

3. Eenvoudig

Makkelijk en snel uw vakantie door ons laten samenstellen. Van vliegticket tot excursie. Van campingvakantie tot een geheel verzorgde rondreis en van autohuur tot aan taxitransfer. Van kortlopende reisverzekering tot langlopende reis- en annuleringsverzekering. Alles onder één dak.

4. Tijdsbesparing

Wij hebben de nieuwste boekingssystemen en up-to-date reisinformatie. Wij weten waar we voor u moeten zoeken, Dat scheelt u veel tijd, op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Daarnaast werken wij op afspraak, zodat u niet hoeft te wachten.

5. Zekerheid

Pelikaan Reisbureau en Reisburo Relik & van Hooft gaan al jaren (90+) terug in de tijd. Wij zijn aangesloten bij SGR (Stichting garantiefonds reisgelden) wat u altijd die extra zekerheid biedt.

6. Kwaliteit

Wij leveren kwaliteit en zullen u nooit ergens naartoe sturen waar we zelf ook niet naartoe zouden gaan. Niet voor niets zijn wij meerdere keren verkozen tot beste reisbureau van Brabant en Nederland. Daarnaast worden wij regelmatig getoetst door het ANVR, zo weet u zeker dat onze zorg voor uw vakantie wordt gecontroleerd.

7. Persoonlijk advies

Wij vragen door naar uw werkelijke wensen en leveren maatwerk, toegesneden op wat u wenst. Daarnaast zijn wij bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen: voor, tijdens en zelfs nadat u terug bent van uw vakantie of reis.

8. Ervaren reisspecialisten

Onze reisspecialisten hebben een vakopleiding gevolgd en hebben zeer veel reiservaring. Jaarlijks worden zij bijgeschoold en maken zij studiereizen om nieuwe bestemmingen in kaart te brengen. Uw vakantie reserveringen zijn bij hen in goede handen.

9. Gratis service pakket

Stoelreserveringen, online inchecken, taxi reserveringen, hulp bij het aanvragen van een visum. Het is allemaal mogelijk. Wij bieden u het complete servicepakket zodat wij voor u deze zorg uit handen nemen.

10. Persoonlijke klachtafwikkeling

Niet van het kastje naar de muur, maar gewoon bij uw vaste reisspecialist. Mocht er iets niet naar wens zijn tijdens uw reis dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Daarnaast hebben wij bij diverse touroperators goede contacten zodat klachten en/of opmerkingen snel en goed afgehandeld worden.

Overtuigd? Maak een vrijblijvende afspraak bij één van onze reisbureaus.

 

 

Afspraak maken

Bekijk blogoverzicht